Kolačići

Ova Izjava o privatnosti objašnjava kako kolačići i druge slične tehnologije mogu biti pohranjene na vašem uređaju te korištene pri posjetu našoj web-stranici.

Što je kolačić?

Kolačić je malena tekstualna datoteka koju na vaše računalo sprema web-stranica koju posjetite. Kolačići omogućuju stranicama prikazivanje informacija prilagođenih vašim potrebama. Obično se pohranjuju vaše postavke i određene postavke koje ste odabrali na web-stranici, poput informacija o prozorima koji su otvoreni na naslovnoj stranici. Kada ponovno posjetite neku web-stranicu, preglednik putem interneta prima kolačiće koji pripadaju toj stranici.

Kolačići nam omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web-stranicama kako bismo mogli poboljšati funkcionalnost i učinkovitost naših stranica. Više informacija možete pronaći na ovim adresama: www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu.

Kako koristimo kolačiće?

Lemondediplomatique.hr koristi kolačiće i slične tehnologije za identificiranje vas, vaših interesa te za pamćenje vaših postavki. Također kolačiće koristimo i radi kontrole pristupa pojedinim dijelovima naših web-stranica te za zaštitu naših web-stranica. Za održavanje i statističko praćenje naših web-stranica angažirali smo partnere koji su nam pružatelji tih usluga (dalje u tekstu: treće strane). Te treće strane također upotrebljavaju kolačiće kako bismo vam omogućili bolje korisničko iskustvo, kako bismo mogli bolje upravljati sadržajem ovih web-stranica te analizirati kako se posjetitelji web-stranica snalaze na njima.

Lemondediplomatique.hr pohranjiva samo apsolutno nužne kolačiće. Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati u svojem web-pregledniku. Za to konzultirajte “Pomoć” u web-pregledniku ili posjetite adresu www.allaboutcookies.org da biste saznali više o tome kako onemogućiti kolačiće. Ako biste htjeli izbrisati prethodno pohranjene kolačiće na vašem uređaju, možete to učiniti u bilo kojem trenutku, no to neće spriječiti daljnje pohranjivanje kolačića osim ako niste poduzeli korake onemogućavanja pohrane kolačića kao što je gore u tekstu navedeno.